6979224757 Ηράκλειο / Κρήτης
Search Close
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ανδρουλάκης | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που διαθέτει η επιχείρησή μας “Ανδρουλάκης” η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, της επιτρέπουν να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Χάρη στο σύγχρονο στόλο μηχανημάτων και οχημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες, αποτελεσματικά, γρήγορα και οικονομικά.

Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς καθυστερήσεις, προσήλωση και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμπειρία & άρτια εξειδίκευση
σε τεχνικές εργασίες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρησή μας, να ξεχωρίζει, κατατάσσοντάς την μία από τις πιό καταξιωμένες επιχειρήσεις στο χώρο των χωματουργικών εργασιών σε όλη την Κρήτη.
 
 

ΕΚΣΚΑΦΕΣ

Διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανημα, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας εκσκαφές παντός τύπου σε οποιοδήποτε βάθος και χώρο ακόμα και σε μικρούς χώρους με δύσκολη πρόσβαση.
 

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ

Η άρτια κατάρτιση μας, αλλά και ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, μας καθιστά την κατάλληλη επιλογή για οποιαδήποτε κατεδάφιση κτιρίου επιθυμείτε.
 

ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ

Σε περιπτώσεις που οι βράχοι εμποδίζουν την πραγματοποίηση ή εξέλιξη διαφόρων άλλων έργων, η επιχείρησή μας διαθέτοντας υδραυλικές σφύρες, μπορεί να αναλάβει τον εκβραχισμό του οικοπέδου σας.
 
 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαμόρφωση οικοπέδων, δρόμων, γηπέδων, χώρων στάθμευσης και γενικότερα τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.
 

ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ - ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ

Οι επιχωματώσεις, δηλαδή τα μπαζώματα, πραγματοποιούνται στην περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή της κλίσης ή του ύψους του εδάφους. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επιχωματώσεις - μπαζώματα, με προϊόντα εκσκαφών και αδρανών υλικών λατομείου.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Όποια χωματουργική εργασία και να χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις πολύ καλές τιμές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.