6979224757 6982217552 Στεφανάκι 11, Γάζι - Ηράκλειο / Κρήτης
hero image
 
     
  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

Η επιχείρησή μας “Ανδρουλάκης” διατηρεί την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό μας χαρακτηρίζεται για την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία του που σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για την σωστή αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
 
     
   
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
  και να φέρουμε σε πέρας εκσκαφές, εκβραχισμούς, επιχωματώσεις, κατεδαφίσεις, μεταφορές μπάζων αλλά και κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, εξασφαλίζοντας για εσάς γρήγορους χρόνους παράδοσης και άριστη εξυπηρέτηση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το έργο σας και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στην μέχρι τώρα πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει, με μεγάλη επιτυχία, σημαντικά έργα στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη!  
     
     
  ΤΗΛ: 6979224757 ή 6982217552     
     
 
 
 
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
για κάθε χωματουργική εργασία!


Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία σκέφτεστε να μας αναθέσετε.


  Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη!
 
 
 

 


 

 
 
     
  ΔΙΑΡΚΗΣ
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ
 
  Οι διαρκείς αλλαγές στο τομέα της τεχνολογίας, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη την επιχείρησή μας, που με συνεχή ενημέρωση στους τομείς των υπηρεσιών που σας προσφέρει καταφέρνει να τελειοποιεί και να ανανεώνει το στόλο των μηχανημάτων της για το δικό σας καλύτερο αποτέλεσμα.  
     
   
     
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας πάνω στο αντικείμενο των χωματουργικών υπηρεσιών καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.  
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας!
Όποια χωματουργική εργασία και να χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις πολύ καλές τιμές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
 
     
  ΤΗΛ. 6979224757 ή 6982217552  
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ